Ringkøbing Fjord
7 timer
2 personer

Kitesurfing kursus

Intensivt begynderkursus

Begynderkursus i kitesurfing med max. 2 kursister. Lær at kitesurfe på en tryg og sikker måde i de bedste omgivelser Danmark kan byde på. Kurset er en hel dag, hvor du konstant bliver udfordret og bliver gjort klar til at fortsætte med kitesurfing på egen hånd. Vores kiteskole er certificeret af Dansk Sejlunions, din garanti for det bedste kursus.

Du kommer til at lære om vind og vejr, udstyr, godt sømandsskab, sikkerhed og ikke mindst vil der være masser af praktiske øvelser, hvor du lærer at håndtere drage, vind, vand og board. Der er meget at få styr på, men frygt ej, vi tager en ting ad gangen, og lige pludselig går det hele op i en højere enhed.

Kurset er Dansk Sejlunions Certificeret. Prisen inkluderer hæftet "Intro til nye kitesurfere", som du får udleveret til slut. Du kan med fordel orientere dig i hæftet allerede inden kurset. Ved tilstrækkeligt opnået niveau får du yderligere udleveret et diplom; dette har bl.a. betydning i udlandet hvis du skal leje udstyr.

Alt udstyr er inkluderet. Så det eneste du skal huske er:
  • solcreme,
  • badetøj / sportsundertøj og varmt tøj,
  • håndklæde,
  • vand at drikke, og
  • mad.


Vi ses til en fed dag. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig.
Pris 1500 DKK pr. person inkl. alt udstyr

Instruktør

...

Født og opvokset i Vestjylland. Kite-, kajak-, og SUP-udøver i mere en et årti. Dansk Sejlunions certificeret Kite og SUP-instruktør. Vild med vandsport, vestjylland og lakridspiber; og vild med at dele min begejstring for natur og udeliv med andre.

+4522624315

Kort

Aktivitetens lokation er vindafhængig. Vi aftaler den præcise lokation med dig.

Anmeldelser fra Facebook

Mission

Vi ønsker at inspirere og aktivere mennesker i den vestjyske natur gennem unikke guidede oplevelser.

Vejrgaranti

Vi giver dig mulighed for en alternativ aktivitet, eller refusion af prisen for aktiviteten hvis vejret forhindrer, at denne kan finde sted på forsvarlig vis.

Sikkerhed

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er fuldt forsikrede. Vi er erfarne vandsportsudøvere og er Dansk Sejlunions - certificerede instruktører i Kitesurf og SUP.