Søndervig - Stadil Fjord
2.5 timer
4 - 9 personer

SUP

SUP tur ved Søndervig i den smukke Stadil Fjord.

Stand Up Paddling er den hurtigst voksende sport i verden, med god grund. Det er sjovt, god træning, og det er for alle. Det er samtidig en helt unik og fantastisk måde at opleve naturen på. På denne tur vil du opleve den unikke havnestemning, de store vidder i Stadil Fjord, og Hindø.

Vi mødes ved Stadil Fjord. Herfra SUPer vi i rolige og begyndervenlige omgivelser. Inden vi går på vandet gennemgår vi udstyr, teknik, vind, vejr og sikkerhed.

Det er en privat tur, hvor der maks. er 6 personer om en instruktør. Vi kan derfor justere aktiviteten og niveauet til jer; så det passer til en børnefamilie, venner eller en polterabend.

Det eneste i skal huske er badebukser, håndklæde og lidt vand at drikke. Vi har våddragter fra størrelse 7 år og opefter.

Vi ses til en fed dag. Hvis i har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os.
Pris 300 DKK pr. person inkl. alt udstyr

Instruktører

...

Født og opvokset i Vestjylland. Kite-, kajak-, og SUP-udøver i mere en et årti. Dansk Sejlunions certificeret Kite og SUP-instruktør. Vild med vandsport, vestjylland og lakridspiber; og vild med at dele min begejstring for natur og udeliv med andre.

+4522624315

Kort

Aktivitetens lokation er vindafhængig. Vi aftaler den præcise lokation med dig.

Anmeldelser fra Facebook

Mission

Vi ønsker at inspirere og aktivere mennesker i den vestjyske natur gennem unikke guidede oplevelser.

Vejrgaranti

Vi giver dig mulighed for en alternativ aktivitet, eller refusion af prisen for aktiviteten hvis vejret forhindrer, at denne kan finde sted på forsvarlig vis.

Sikkerhed

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er fuldt forsikrede. Vi er erfarne vandsportsudøvere og er Dansk Sejlunions - certificerede instruktører i Kitesurf og SUP.