Holstebro
2.5 timer
4 - 9 personer

SUP på Vandkraftsøen

En fantastisk oplevelse i Holstebro

Med god grund er Stand Up Paddling den hurtigst voksende sport i verden. Det er sjovt, god træning, og det er for alle. Samtidigt er det en helt unik og fantastisk måde at opleve naturen på.

På Vandkraftsøen SUPer vi i rolige og begyndervenlige omgivelser. Inden vi går på vandet gennemgår vi udstyr, teknik, vind, vejr og sikkerhed.

Der er tale om private ture, hvor der maks. er 6 personer om en instruktør. Dette giver os muligheden for at justere niveauet til jer, og det giver jer de bedste muligheder for at få den perfekte dag.

Det eneste i skal huske er badebukser, håndklæde og lidt vand at drikke. Vi har våddragter fra størrelse 7 år og opefter. En fantastisk aktivitet for både børnefamilier, venner, polterabends...

Vi ses til en fed dag. Hvis i har spørgsmål, så ringe til os.
Pris 350 DKK pr. person inkl. alt udstyr

Instruktører

...

Født og opvokset i Vestjylland. Kite-, kajak-, og SUP-udøver i mere en et årti. Dansk Sejlunions certificeret Kite og SUP-instruktør. Vild med vandsport, vestjylland og lakridspiber; og vild med at dele min begejstring for natur og udeliv med andre.

+4522624315

Kort

Aktivitetens lokation er vindafhængig. Vi aftaler den præcise lokation med dig.

Anmeldelser fra Facebook

Mission

Vi ønsker at inspirere og aktivere mennesker i den vestjyske natur gennem unikke guidede oplevelser.

Vejrgaranti

Vi giver dig mulighed for en alternativ aktivitet, eller refusion af prisen for aktiviteten hvis vejret forhindrer, at denne kan finde sted på forsvarlig vis.

Sikkerhed

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er fuldt forsikrede. Vi er erfarne vandsportsudøvere og er Dansk Sejlunions - certificerede instruktører i Kitesurf og SUP.